Nedelina Nedyalkova

Jeg er Nedelina, og jeg er personen bag ideen om Dandelion of Dreams og snart vil jeg præsentere dig for mine kreationer i kategorien Cykeltilbehør.

Jeg kan ikke sige, at ideen til mælkebøtte opstod på et bestemt tidspunkt. Snarere er det en proces, der startede for længe siden, har gennemgået forskellige stadier af bevidsthed og vækst, indtil den når det nøjagtige tidspunkt og den rigtige måde at blive realiseret på.

Jeg er en farverig sjæl, vævet af kreative impulser, men i årene tilbage arbejdede jeg primært i et administrativt arbejde i den finansielle og den offentlige sektor, relateret til en masse papirarbejde, vurderinger og beregninger. Jeg ledte efter at finde balance i kunst og mine hobbyer og aldrig stoppe med at drømme. Jeg forestillede mig ofte, at jeg har et lille værksted, hvor jeg skaber alle de ting, jeg kan lide og som gør folk glade. Omstændighederne i mit liv fandt sammen, så de tilføjede en ekstra værdi til mine drømme - en sag.

Nu mere end nogensinde ved jeg nøjagtigt hvad jeg vil og hvorfor jeg vil det.

Jeg har det mest vidunderlige erhverv i verden. Jeg opfinder og laver smykker. Jeg arbejder med ægte læder, men inddrager ofte andre materialer til at færdiggøre det med, såsom metal, halvædelsten, gummi og træ. Jeg har ingen kreative planer, men det er vigtigt for mig, at jeg fandt det, jeg ledte efter. Jeg nyder hvert minut, jeg deler tid med mine smykker. Nogle gange arbejder jeg langsomt, nogle gange har jeg travlt, men jeg nyder altid processen fra materialevalg til detaljeret behandling. Arbejdet giver mig mulighed for at opgradere hver dag, lære af mine tekniske eksperimenter, så jeg kan visualisere mine ideer og præsentere et vellykket og fuldendt produkt.

De vigtigste øjeblikke i stil med det tilbehør, jeg skaber, er den behagelige minimalisme og brugen af naturlige materialer.

Inspiration har ingen sæson og er ikke kontrolleret. Jeg indstiller ikke parametre, som jeg skal arbejde med, medmindre jeg forbereder en bestemt konceptopsamling. Alt i opbygningen af et tilbehør er et spørgsmål om humør, jeg forkæler mig bare med det.

Mira Djambazka 

yt_image

Nikolay Tabakov

Nikolay Tabakov skaber unikke lamper, beskæftiger sig med musik, organiserer workshops, udstillinger og er konstant på farten.

Ifølge ham følger han den individuelle tilgang i sit arbejde.

"Hver lampe har en person, og hver person har en lampe." I modsætning til alle populære forretningskoncepter forfølger Nikolay ikke kvantitet, men kvalitet og personlig holdning.

Gennem sit arbejde hjælper han forskellige velgørenhedsinitiativer.

Min hobby og lidenskab er at skabe hæklede smykker. Jeg har gjort dette siden 2012, da jeg tog krogen for første gang i mit liv, og det har været en livsstil for mig lige siden. Jeg er helt selvlært, og gennem hele denne periode har jeg prøvet nye teknikker og måder at hækle på. I begyndelsen hæklede jeg alle mulige ting som tøj, hatte, dukker, blomster og tilbehør, men efterhånden opdagede jeg, at jeg bedst kan lide at skabe smykker.

I mine modeller væver jeg mange perler med forskellig karakter - halvædelsten, krystaller, træ, glasperler. Jeg foretrækker at arbejde med bomuldstråde, men jeg har også smykker lavet af mikrofiber og endda smykketråd. Jeg kan godt lide at eksperimentere og skabe nye ting. Jeg fortsætter stadig med at studere. Hver dag er en udfordring for mig. Jeg håber, at mine kreationer giver dig glæde og smil.

Katerina Dimitrova 

Simeon Shomov

På trods af min eksamen i datalogi forvandlede min kærlighed til kreativt design sig til en lidenskab der førte mig til min kvalifikation til en håndværksgrad i håndlavede smykker. Siden 2009 arbejder jeg i et lille og hyggeligt studie i centrum af byen. Dette er mit lykkelige sted, med et par venner der nu og da går forbi til en snak eller en kop kaffe.

Der er elementer i fortællingen, fanget i sølv og omdannet til miniaturescener, der fortæller historier under overfladen af en ørering eller hænger ud som et vedhæng. Jeg håber, at folk vil genkende den del af deres egen sjæl, der er gemt i mine smykker.

Det meste af mit arbejde har altid haft en stærk illustrativ vinkel. Design udvikler sig fra tegninger eller historier, der er velkendte for os alle siden barndommen, både iagttagende og forestillet, eller gennem et ønske om at udtrykke begreber og ideer om naturen, den store forbindelse mellem naturen og mennesket eller nogle tegn fra eventyrene.

Jeg arbejder grundlæggende med sølv. Ved hjælp af plasticiteten af dette ædle metal skaber jeg teksturer og mønstre, som lagdelt og loddet sammen kan varme ethvert menneskeligt hjerte op og skabe legende symbolske figurer. Stykkerne er færdiggjort med en blanding af matte, oxiderede og polerede overflader for at tilføje dybde og tone.

Jeg er Julia Tomova, jeg opretter og udvikler BARDO BAG. Jeg har en universitetsgrad i kunst fra Sofia University St. Kl. Ohridski. Før jeg går i gang med en produktion, går mine værker igennem alle faser i skabelsen af et visuelt værk. Fra idéen, skitsen, tegningen gennem udviklingen til udførelsen. I mit arbejde føler jeg mig ikke begrænset og bruger både klassiske og moderne teknologier.

Ideen til BARDO BAG er imidlertid, at kunsten går ud over dens rammer og er sammen med mennesker det meste af deres daglige liv. Det er meget vigtigt for mig, at kunsten lever og overalt omkring os. I dette aspekt er mine værker overført til BARDO BAG. Med dem kan du understrege din individualitet, du kan udtrykke dit humør eller bare være anderledes. Ud fra en designers synspunkt forsøger jeg at gøre taskerne behagelige, funktionelle og praktiske.

Julia Tomova

Ivo Stamenov Otto

Det hele startede, da min datter var en lille pige. Jeg vovede at lave forskellige trælegetøj til hende, som hun faktisk var meget begejstret for. I årenes løb blev dette mere et job end en hobby for mig, og det blev mere og mere fascinerende og spændende at gøre. Idet jeg hentede inspiration fra de gamle mesters præcision, begyndte jeg at kigge efter de finere detaljer og bruge forskellige træsorter.

Mahogni, valnød, kirsebær, æble, pære, blomme, bøg, eg, buksbom. Hvert træmateriale er anderledes og meget smukt på sin egen unikke måde. Mens man arbejder med et stykke træ, kan man mærke dets varme og glathed.

Det føles på en eller anden måde som silke, men lavet af træ. Det giver dig den hyggelige følelse af noget simpelt, men udsøgt. Det var ikke svært at forestille sig, at fint træ var velegnet til mere end godt børnelegetøj. Således kom ideen om at fremstille små smykkekister. Jeg ville have dem til at være lige så fine og smukke som juvelerne selv. Hver af de smykkekister, jeg laver, er poleret med naturlige olier og voks. Jeg bruger ikke lak. For at tilføje det lille møbel unikke detaljer bruger jeg også håndtag designet efter mine egne projekter, små skilte og andre dekorationer støbt af passende metal. De er specielt skræddersyet til de forskellige modeller.

Og lamperne? De har et meget specielt sted i mit hjerte - hver af mine lamper fortæller en historie.

SKABEREN:
Mit navn er Plamen Damyanov. Lige siden jeg var barn kunne jeg som de fleste af mine jævnaldrende godt lide at tegne. Hver dag blev jeg båret af kunst, det blev min drøm og førte mig til kunstskolen i Troyan. Mens jeg studerede, følte jeg gnisten af lidenskab for keramik lyse inde i mig. Jeg fandt en gave som jeg har arvet fra min bedstefar, en maler, hvis malerier efterlod et varigt indtryk på mig og stadig giver mit hjem liv. Den samme gnist sendte mig til Sofias National Academy of Arts, hvor jeg perfektionerede min færdighedsgrad i marken. Jeg åbnede atelier Gappa Handmade straks efter jeg var uddannet. Lige siden da har jeg stræbt efter at skabe unikt formede, smukke keramiske varer der alle er unikke. Ikke længe efter fandt jeg også min soulmate - min smukke kone.

DEKORATØREN:
Mit navn er Maria Tachova. Folk siger, at skæbnen altid ved bedst. Hver gang jeg mødte Plamen, fandt jeg hurtigt ud af, at det var sandheden. Lige siden vi mødtes, sugede han mig ind i sit job, som nu også er min hverdag. Det er et liv, der drejer sig om keramik og pensler, der blev essensen af MIG! Jeg elsker at male farverige motiver, der bringer glæde til alle, der støder på vores kreationer. Så vi: Maria og Plamen skaber keramiske varer, som vi omhyggeligt vælger hvert element og hver farve til. Vores mål er, at Gappa Handmade's produkter imponerer dig ved første blik. Vi lægger meget arbejde og naturligvis kærlighed i enhver skabelse i håb om, at den kærlighed når ud til hver eneste af jer.

GAPPA Handmade

google-site-verification=fSiNuHOmplWdGREL15VXwURCps5K9eJD-ZaH2sGl508