Tilbagebetalings politik

 

I henhold til forbrugeraftaleloven kan forbrugeren opsige en kontrakt uden at give nogen grund inden for 14 dage fra den dag, hvor varen er modtaget af køberen.

I tilfælde af annullering kan køberen vælge, om han vil blive refunderet med det samme beløb eller at modtage et kupon til samme værdi.

Køberen kan ikke returnere produkterne og / eller kræve erstatning i følgende situationer:

  • efter den 14-dages periode fra modtagelsen af varen, beregnet fra dagen efter modtagelsesdatoen for pakken, henholdsvis datoen for modtagelsen af produktet
  • for ordrer, der er sendt som en gave.
  • tilpassede produkter og produkter, der er lavet i henhold til forbrugerens specifikationer eller er tydeligt tilpassede

Kunden er også opmærksom på følgende specifikke krav:

  • Det returnerede produkt skal være i samme stand som det blev leveret (have originalemballagen og eventuelle ledsagende dokumenter). Produktet skal være i perfekt stand inklusive emballagen med det tilhørende tilbehør, ligesom på salgstidspunktet og ikke vise tegn på slitage. Ingen undtagelser er tilladt (f.eks. Beskadiget emballage, ridser eller andre fysiske defekter).
  • Enhver leveringstjeneste kan bruges, hvis produktet / produkterne leveres direkte og til sælgeren. Beslutningen om, hvorvidt pakken skal forsikres under transport fra kunden til sælgeren, er køberens ansvar.

 

google-site-verification=fSiNuHOmplWdGREL15VXwURCps5K9eJD-ZaH2sGl508